..egentligen att skriva om just nu. Lilla Bäzta har med Buse idag drivit Maud till vanvett stackarnsmiley De har tydligen varit riktigt rara mot varandra. Hördes redan när jag kom in genom grinden. Men ändock så rarasmiley eller hur Maudsmiley?
Men den lilla damen skulle nog behöva buras in ett par timmar på eftermiddagen, Bäzta alltså, inte Maud…Ikväll vaknade hon nämligen inte själv utan jag fick dra upp henne kl 20.45 för att vi skulle få sova någonting i natt. Hon äter lite, busar med mig, styr omkring och leker lite. sitter bredvid mig och tittar ut över ägorna och jag talar om hur duktig hon är. Gissa vad jag får till svar? Hon vänder sig om och Gurgel och frässmileysmiley ett par racervarv runt trädgården och sen in. Jag fortsätter mitt evighetsprojekt och hon har lagt sig igen! Mitt evighetsprojekt är att jag fått fix idé att jag ska ha ordning på trädgårdens framsida. Jorden är eländig. Vi tog ner en ek i sensomras och nu har jag gett mig den på att få bort ekollonen! Sen ska jag ha på toppdress och kompost. Jag vet att vi fortfarande har ekar kvar, men kan jag få bort de ekollonen som ligger där är ju bara resten kvarsmiley

Igår var vi på Tyresö och miljötränade lite. Bäzta träffade en Hoffe som hon tyckte var skitläskig, du är för stor sa Bäzta, försvinn innan jag äter upp dig. Det gjorde han inte så hon snappa till framför snoken för att skrämma bort honom. Snäll som han var så gick han ifrån och blev kliad av mig istället. Då vart Bäzta sur och skulle flytta hemifrån och adopterade sig själv till Ulla istället, som hon aldrig sett innan. Men om hennes matte är otrogen så….Sen fick hon hälsa på Leya, som ju är lite mindre och Bäzta blev jätteglad men Leya hade pipbollen så hon lät ungefär lika gullig som Bäzta och Buse lät mot varann i morse. Jag var inte beredd så vi hoppade nog lika högt, men sen gick det jättebra. Fast det är två damer som inte ska ha leksaker ihop sen för båda har lika mycket ägande i sig.

Nu ska det bli skönt att vara ledig imorgon. Idag fick jag sova till 7 och jag undrade om hon levde eftersom det var knäpptyst. Det gjorde hon som tur ärsmileysmileysmiley Godnatt!!