Vilken tur att jag inte döpte detta till dagbokensmiley. Full fart jämt. Nå, detta inlägg heter Papiljotter och kategori träning. I måndags var ju Tobbe beredskapsledig, han hade varit ute och spårat vilket funkat bra. I Tisdags morse gick jag ut i skogen på morgonen, och sen var vi hemma en stund och myste innan jag skulle till jobbet. Bäzta skötte sig exemplariskt. Ekerö kommun är uppäten men lite svinn får man räkna med. Jag sopade ihop kommunerna och slängde dem i returen, svårare än så är det inte. JO, det var fler än Ekerö som eliminerats men de kunde jag inte identifiera. Vem behöver tel kataloger i dag, förutom som hundaktivering? I onsdags var hon hos Buse på förmiddagen, sen skulle dem på begravning, trist. De lämnade över Bäzta väldigt nöjd och hon ville bara krypa in i bilen. Ok. Jag har uppsikt över den och hade fixat så temperaturen var behaglig med öppnad baklucka på glänt och nervevade rutor med solskydd på framrutan. När Tobbe kommer och hämtar henne en dryg timma senare sover hon. Får henne att kissa och hon hälsar på en kollega som ska gå hem och sen åker Tobbe och Bäzta hem. Hon sov och sov och sov. Jag insåg att hon, under den dryga timman i bilen inte sovit utan haft full koll på barnen som lekte tjoade och gungade på gården. Hon sov hela kvällen! Fick släpa ut hennesmiley på kvällskissning. Torsdag ska hon vara hemma ett par timmar så vi gick upp i skogen och körde två små spår. Det är ju, som väl alla vet, mängdträningen som är viktig tills poletten trillat ner. Sen kom det en otäck människa i skogensmiley, nej förresten, det var ju i tisdags. Vi mötte veterinären här i området. NÅ, när vi kom hem från skogen så fick hon frukosten och sen gick vi ut med saker i bilen. Nej, Lilla fröken Bäzta tittade på mig trött och gick och la sig igen. När jag kom hem satt hon precis vid gallret och blev först glad, sen tänkte hon att hon nog var lite sur i alla fall för att hon varit själv och skulle minsann inte goa mer med mig utan gick och la sig. När jag struntade i henne och gick en sväng i trädgården så kom hon efter i alla fallsmiley. På kvällen var vi i Velam och fikade och…spårade! Ett litet leksaksspår. NU trillade poletten nersmileyDet var SÅ kul att se henne, inte här, jag känner nåt, inte här, snart här, HÄR HÄR ÄR DET TJOHOOsmileysmileysmiley Hon vart TOKglad! Sen fick hon ett litet frolicspår. Inte ledsen för det hellersmiley.

Idag har hon varit hos Buse. Kul! När jag hämtar runt 16.45 så ligger de i trädgården och myser medan Maud är duktig och rensar maskrosor. Jag har fått sms från Cilla om spår. HM om Bäzta orkar. Hon fick vila medan vi la spår till de stora och käkade under liggetiden. När vi sen gått med Meja och Leya så fick hon sitt lilla frolicspår. Hon är så duktig lilla frökensmiley. Efter att belönat ordentligt och vi kom till bilen, blev det terror istället. Hon fick papiljotter av Jojosmileysmileysmiley Nåt om flygande öron. Nå, hon fann sig rätt snabbt och ligger nu och sover. Bild tagen och redigerad av Cilla!

Tack snälla Cilla och Jojo för min födelsedagspresent, en kameraväska. Och för Bäztas familjeklenod, en liten spårsele! Hon var SÅ stolt och n skulle sett svansföringen när vi gick mot spåret! Fler foton kommer, har bett Cilla skicka över. Jag hade ju inte nån kamera eftersom jag åkte direkt från jobbet! Godnatt mer er. Imorgon ska vi ta vilodag, och på kvällen kommer det icke-hundfolk och grillar. Trevlig helg på er!smiley