Jaha, då har vi haft ett par dagar ledigt! Ensamträningen med Bäzta gick över förväntan. På torsdagen smög jag upp och kollade genom köksfönstret från altanen. Ingen Bäzta i sin bäddsmiley, kompostgallret mot vardagsrummet på plats, ingen Bäzta vid diskmaskinen! Kompostgallret mot hallen låg platt på golvet, HJÄLP hur mår våra skorsmiley! Går runt och låser upp. Där på hallmattan sitter Bäzta och viftar på svansensmileysmiley lite vedträ här och där och en färsk kisspöl. På fredagen var det också kortdag och vi har även då varit ute i skogen och myst innan. Har satt dubbla kompostgaller och liksom vikt in så det skulle vara svårare. Smög inte då utan gick direkt och öppnade när jag kom hem. Där har lilla fröken bäddat om lite. Hon har flyttat blå fällen från sängen till golvet, slaktat en telefonkatalog-vem bryr sig om sånt! Och en alldeles färsk kisspöl. Tror att hon hör att bilen kommer och blir överglad.

I lördags var vi i ny skog och sen åkte Tobbe och jag och åt lunch i Mölnvik. Deras strömmingsburgare i lilla kuren är så supergoda!Fast nu var det en dam och hon var nog lite snålare, mindre dressing än vanligt, visste hon att vi skulle på uppvaktning senaresmiley! Jo-jo fyllde år GRATTIS! Och tack för jättegod mat och tårta. Bäzta charmade alla som vanligt och fick ärva Leyas leksaker, 2 stycken. DÄR undrar jag, Ullis, vad är det för porrbrud du fött upp? Cilla kollar vilka leksaker som är bäst, kastar ut Leyas grejor (hon är instängd i sovrummet)till Bäzta. De hon gillar bäst är en gris och en fisk, båda gjorda av Latexsmiley!!

På söndagen var vi ute och spårade med Cilla, Jojo och Maud. Korvspår är inte kul nu, myrorna är på de direkt. Cilla hade minifrolic-gott sa Bäzta! Så jag la ett sånt spår. Hundarna var jätteduktiga. Vi befriade stackars Buse från Bäzta innan vi gick till handelsträdgården och la dem i var sin burhalva. Gissa om han var NÖJD när hon inte kom åt honomsmiley. Han var jättetrött och Bäzta tyckte vila var onödigt. Jesus vad SUR hon vart! Bet i gallret och skällde och krafsade, han låg så lång ifrån och gäspade nöjt, haha.

Idag är Tobbe beredskapsledig. Dvs från jobbet, hemma har han full beredskap! Nu är rasten slut, adjö!