Hej! Idag har jag jobbat länge och kommer och ska hämta Bäzta. Åh vad jag vill vara ledig med henne istället för att jobbasmiley! Tack snälla Maud och Rune för att hon får vara där mina långa dagar. De är ju egentligen inte långa men för en liten valp är det så. Imorgon och på fredag är det korta och då får hon vara hemma. Vi får vara i skogen innan jag börjar och sen sticka till skogs efter jobbet. Ska ut en sväng ikväll senare också. Sorry Bäzta men jag vill också ut. Vi behöver nog inte gå, hon är jättetrött men bara sitta nere vid vattnet och ta kvällskaffet är ju mysigtsmiley!

Jag har en liten efterlysning. Marie med Teckla har skrivit kommentarer, och jag har varit inne på din blogg och försökt skriva men den säger att jag måste godkänna och jag fattar inte hursmiley, sorry men jag känner mig lite hjärndöd ibland faktiskt! Kan du inte maila mig? Min mail står längst ner på första sidan här på Bäztas.

Skriver inte mer nu, ska städa och fixa lite medans fröken Bäzta sover. Ha det Bäzt därute i världen!