smileyIdag vill vi skicka ett stort TACK till Maud, Rune och Buse som ryckt in och hjälper till som lite dagmatt/husse åt Bäzta då det blivit lite knorr. Vår husansvariga på jobbet har glömt att hon sagt ok till att plocka komp där det funkar bäst för verksamheten. Eller jo, men vi får inte vikarie. Så småningom är hon ju såpass att hon kan vara själv eftersom jag jobbar deltid men nu kändes det som att hon är lite för liten. Nå, Rune var jätteglad när jag kom och hämtade. Inte för att Bäzta varit besvärlig utan för att syskonen idag hade “bråkat” med varandra och han och Maud var rätt helskinnadesmiley. Nu är hon jättetrött, har tom snarkat här hemma

Exakt hur mycket valium blandade ni ner i matensmiley? Kan vara bra att veta så kan vi sticka ut och dansa ett par timmar hehehe. Är lite orolig att hon ska vakna vid 3 i natt och vara skitpigg! Då åker jag hem till er och hämtar lite valium så ni kan väl lägga i brevlådan? Tack igen snälla ni. Jag tror att båda grynen vänjer sig och blir vanliga pirayor igen. Men visst har vi haft lugnt och skönt i kväll. Jag har jobbat llite med barnens portfolion och sen tittat på House med en liten rart snusande valp på min magesmiley. Vi ses imorgon.

Nu har jag gett upp lite med maten. Har tänkt gå över till Magnussons Meat& biscuit lite senare men eftersom hon inte äter det fodret hon börjat med annat än när hon är riktigt hungrig och inte helhjärtat så provade jag att byta redan nu. Hon äter. Självklart provar hon om det kan ramla nåt ner från bänken, men hon dansar runt matskålen(inte ikväll då hon höll på att somna i matskålen som barna på en småbarnsavdelning somnar med huvet i spenatsoppa. Det är kul att se!Lovar!) . Nu äter hon till och med uppblött. En tanke från mig är att, förutom att Asta och Chilra gått bra på det; Ett foder (extruderat) som man måste spruta väldoftande oljor över för att det ska smaka gott, hur bra är det!? Lachie, min gamla schäfer klarade till slut bakat torrfoder annat fick han klåda av. När jag då hittade detta för ett par år sen blev jag jätteglad. Hetta upp vatten och häll över M&B kontra vilket extruderat som helst. Känn skillnaden. Ha M&B kulor i fickan som godis. Du har inte fettfläckar efter dem. NEJ jag har inte rabatt för att göra reklam, Kanske skulle kolla upp om jag kan fåsmiley? Jag är bara väldigt nöjd. Har man en lite äldre hund bör man tillsätta Glucosamin men det ska inte behövas i valpfoder! Godnatt!