Nu efter fem dygn med penicillin har det börjat verka. Har varit lite av en tromb här hemma. Fullt ös och koncentration 0 men hon är ju bara 11 veckor, och har varit störd av infektionen märks tydligt. Men si idag så kom det svar från hjärnkontoretsmiley. Vi har varit uppe i skogen på andra sidan vägen. På väg dit fick hon gå lite och bli buren en del. Givetvis lät jag henne gå själv där jag visste att vår GB-glassgubbe står. Idag var det vindstilla och den var totalt ofarlig. I skogen körde vi lite uppletande och hon flamsade inte ett dugg! Det var lite jobbigt där uppe eftersom matte var lös och försvann med jämna mellanrum så Bäzta fick se till att ha ordning på henne…smileyNär vi gick hem hade vi lite passivitetsträning och det var inga problem. Sen när vi gick svängde sopbilen in, fasen kunde den inte kommit tidigare för, vi satt ju alla fall 5 minuter. Nå, den började tuta och backa och det var läskigt sa Bäzta och gömde sig bakom migsmiley. Nu är det ju så att det ändå var lite spännande så några steg fram så hon hamnade bredvid mig i alla fall. Sen när det inte hände mer där så gick vi hem. Kl 11.20 var det kaos i huvudet, totalt övertrött. Bra tänkte jag och tog in henne i buren med lite matkulor i en tom toarulle. Ner med lakanet över så vart det kväll igensmiley. Jag åkte och jobbade och två timmar senare kom tobbe hem.

Ikväll har vi övat in ordet “ligg” med klicker och korv. Tänk, hjärnan var på och den går verkligen på högvarv. Vill göra rätt och koncentration så det står härliga tillsmiley men oj vad jobbigt det är, så det går ett par tre ggr men sen får hon vila och rulla och leka och sen kan man prova tre ggr till. Idag på fm blev hon som vanligt piraya när hon var trött, men på kvällen har hon tyckt det var ok att bita i leksakerna. Och nu har hon varit vaken sen kl 19.50. Ops nu kom piraya-skallet. Visste ni inte att pirayor skäller? Där åkte sopkorgen upp och ner. Dags för bur-sömn. Godnatt!