Halloj! Jag var så glad när Tranbärsjuicen hjälpte, men det kom tillbakasmiley. Då skulle hon inte ha mer av den. Blä sa Bäztasmiley och vägrar även äta maten uppblött. Hm, kollade med veterinären, eftersom urinvägsinfektion som inte behandlas kan ge njurskador så var det bara att krypa till korset. Gillar INTE att behöva ge små valpar penicillin, men riskera njurarna vill jag inte heller. Kommer ihåg att Asta också hade massa problem med urinvägsinfektioner som valp och även hon var tvungen att få penicillin men så fort hon började löpa vid 7 månaders ålder så försvann alla såna problem. Tycker verkligen synd om min lilla dam för jag ser hur besvärad hon blir när hon försöker och det inte kommer någotsmiley!Det är nu tredje dygnet och det märks att det kommit igång lite men helt ok är hon inte det lilla grynet. MEN pigg är hon i alla fall. Fullt ös i 1,5 timme sen är hon däckad.

Vi har varit på små utflykter också, ska lägga in bilder lite senare idag. Dels i Hasseludden och skulle lägga korvspår men det hade fröken inte alls lust med. Sen har vi varit i Nacka Strand och tittat på båtarna, och käkat glasssmiley. Vi fick glass, men Bäzta slängde vi ut lite korvbitar till. Hon ville hellre ha dajmglass sa hon och skulle sno Tobbessmiley! Igår var vi i Velamsund vid kajakhuset och fikade lite. Hon ville bada tror jag men det fick hon inte. Tränade lite följsamhet utan koppel på väg till kajakhuset. Tíll er som nu bor här som vet att det är koppeltvång så kan jag säga att det bara var på gräsmattan vid gården och att lilla Bäzta faktiskt enbart är 11 veckor samt att hon hade full koll på vart vi varsmiley. När vi satt därnere så skramlade det till vid restaurang Långa raden och lilla fröken hoppade först till för att sen direkt gå fram mot längan för att kolla vad det var. Tror ni videokameran som Tobbe nyss filmat med fortfarande var på, NÄ! Efter en stund då lilla fröken checkat av omgivningen la hon sig och slocknade vid mina fötter. Lilla goa grynetsmiley.

Nu har hundvalpen Bäzta sovit och det är nu lilla Pirayan Bäzta som vaknat. Pigg och glad kexchoklad! Jag har inte kunnat somnat om och börjar nu gäspa. Tur att jag satt på nytt kaffe! Efter Bäztas frukost så tog jag med uppvärmt kaffe sen igår kväll ut i trädgården, det håller man sig pigg på rätt länge faktiskt. Blir inte lika äckligt om man värmer på spisen som i micron. Lilla fröken har olika favoritställningar att somna i/på. En har varit att hålla mig i armen. På kortet heter den fullbett faktiskt. Hon biter dock inte men har liksom käftarna om som en retriever håller i sitt bytesmiley. En annan stil är att sova på mig. Nu har hon fått Astas gamla Biabädd, Asta gillade den inte och för att skydda den mot att bli skumbadsmiley har jag lagt den i ett stort tygfodral. Usch, hårt tycker prinsessan och har gått och lagt sig i buren nu på sin lilla blå fäll. Där sover hon även på dagarna, eftersom världen nu är så stor och spännande att det är svårt att sova ordentligt, det händer så mycket. Men i buren med lakan över kan hon sova sin skönhetssömn ordentligt. Slut för nu. Korten när hon sover nästa gång….