Har varit mycket nusmiley. Är rätt trött faktisktsmiley. Igårkväll möte på Nacka BK till sent, och jobbat idag på dan. Tobbe var hemma och var valpledig. Kommer hem och myser ett par timmar innan jag ska ner och göra lite planeringstid. Sitter på muggen nere runt 18 och säger till en tjatande Bäzta, högt så Tobbe hör det i köket att “-gå till husse så får han ge dig”. Åker till jobbet och är hemma till strax före 21. Ute en sväng och sen ligger hon och sover på min magesmiley när jag tittar på House. Sen har vi gått ut sista kissningen så vill jag ha en smörgås och frågar Tobbe hur dags han gett Bäzta kvällsmaten och hur hon ätit. Nä, sa Tobbe, det var du som gav. NEJ jag sa ju att hon skulle gå ut till dig, att husse skulle ge. Bäzta hade alltså inte fått mat sen kl 12.30 ca men var nöjd med livet i alla fall. Det finns ett avsnitt i Våra värsta år, Al Bundy och gänget. Där Kelly och Bud glömmer mata hunden. Det är enda gången det hänt här. Alla som kände Astasmiley vet att hon inte skulle varit nöjd, och upplyst Tobbe väldigt tydligt smileyså att han ringt och frågat om hon inte fått mat. Inte lilla fröken Bäzta inte. Hon hittade visserligen små rester kvar av utslängd mat sen tidigare i hundgården och mumsade på men det borde ju inte vara tillräckligt tycker jag.

Vet ni hur mycket det kostar med en vattenslang med massa hål i som man alltså kan vattna mycket samtidigt? Vi har snart fått en sån gratissmiley. Men det är svårt att ta kort när man ska dra runt vattenslang och då komma ihåg kameran samt fortsätta dra och ta kort under tiden man släpar utan att hon släpper för att kolla in kameran. Ska be Tobbe plåta sen. Jag bär slangen närmast munstycket och sen hänger det en liten fröken där bakom och hjälper mig dra fram vattenslangen till rabatterna. Ska lägga in mer kort senare men som sagt, det har varit mycket nu. Godnatt!