Jahapp. Vad har hänt sen sist då? Jo vi har varit hemma hos Buse. Det var kul, nu ska du få för gammal ost sa Buse som fick pisk av Bäzta när de var här. Det ska du ge sjutton i sa Bäzta. Jesus vad de låter! Upp i skogen och körde lite spår. Att vara uppbundna var ingen höjdare. Torrt var det i marken och jag hade inte mycket korv. La leksaksspår åt henne vilket hon var måttligt road av. Maud hade jag tipsat om att lägga mat i stegen eftersom han äter lite dåligt, Kanske blir roligare? Jodå. Sen la jag ett pyttekorvspår till Bäzta. Under tiden satt Maud med henne och lilla fröken upptäckte då vad Maud hade under sina sulorsmiley. Nå, korvspåret gick bra, Buse hade tagit sitt. Rätt var det är sätter Bäzta nosen i luften och knallar iväg. Nu ska hon ta Buses spår säger jag skoj-kaxigt till Maud. Ja, det där måste man uppmuntra ´håller hon med om. Lilla fröken knallar omkring får upp spårupptag och knallar ivägsmiley Nä, säger hon efter ett par meter, han har varit för noggrann. Men hon känner att han missat lite på slutet men se det tillåter inte hennes elaka matte. Ska man till slutet får man jobba sig fram, inte genasmileysmiley.

Idag har jag haft ont i huvudet igen. Det är rätt jobbigt, men jag tog en promenad själv när fröken sov. Sen gick vi runt på tomten och vattnade. Självklart hjälpte hon till att dra slangen. Men vad är det som kommer ur? Fram och kolla. Duschad. Gång på gång. Men då fick vi passa på att börja lära in ordet “skaka”. Det var så jobbigt med trädgårdsarbetet så hon var tvungen att sova en stund till. Sur för jag inte fattade vad hon ville, utan höll på att marinera kött, tog hon sin kudde och sin handduk och släpade bort grejorna till mig och la sig. Hon har. när jag varit trött, fått tillåtelse att ligga och sova på min mage under förevändning att jag också behöver vilasmiley och det är jättemysigtsmiley men ibland behöver man ju göra nytta. Hon visar tydligt missnöje genom ljud, försöker hoppa upp, snor som en trasa runt fötterna tills jag tröttnar och upplyser om att nu får hon lugna ner sig. Precis som jag vill tycker hon och somnar. Hm. Idag “fattade” jag alltså inte och då blir fröken trumpen. Nu ska vi beställa pizza så grillar vi imorgon. Tobbe kom nyss hem. Undrar om jag får vila mitt huvud en stund om han hämtar? Lilla fröken Bäzta är en helt fantastisk hund. 100% aktivitet för att sen öka med 100% till precis innan hon faller i koma och man undrar oroligt, Lever hon? Adjöken!