Idag har vi haft besök av Emma och Cornelia det var kul. Mer om det senare.

I lördags var Tobbe på fest i Nykvarn, och på kvällen hade nån bytt ut Bäzta mot en piraya. Hon var stört omöjlig. Skulle inte vara ute, allt var läskigt. Skuggor överallt och nej, inte kul. Inne var tokrace. Och hon som alltid gått och pipigt vid gallret har kissat lite varstans. För att hon inte ville ut trodde jag. Hm

Vaknar söndag morgon och Tobbe har varit snäll och tagit ut henne för att jag skulle få sova lite längre eftersom jag skulle vara pigg på kursen. Det visar sig att lilla fröken redan då Tobbe kommit hem på natten haft svårt att kissasmileysmiley. På morgonen krökte hon rygg som att hon skulle bajsa. men icke. Det var urinvägsinf. Messade runt innan jag hoppade in i duschen. Fick olika svar. Tack för alla. Askorbinsyra fanns hemma. Blandade lite i yogurt. Efter en dag på kurs som blev lite längre än jag trodde hade min kära sambor passat på att åka och köpa tranbärsjuice och börjat gesmiley. Redan på kvällen kunde hon koppla av lite bättre igen, även om det kom lite småskvättar. Idag har hon varit som vanligt. Bara ytterst få småskvättar och kunnat kissa ute. Skönt. Efter att igår skickat svar till Emma att vi nog fick vänta med besök kunde jag idag ringa och säga att det gick bra. Jag har idag vaknat 05.40 och inte sovit nåt under dagen, brukar ju passa på at ta liten tupplur när hon sover efter frukost! Har skurat golven i hela huset och det har alltså sen bara varit ett par tre små pölar. Igår var det små dropp överallt. Tack snälla för det tipset och de andra också! .Askorbinsyra, dillavkok och Jokk tranbärsjuice.

När Emma och Cornelia kommit och vi gick in (satt ute och fikade först då båda valparnasmileysov). När Bäzta vaknat vart hon så GLAD! Hon brukar vara lite blyg först men icke idag! Men vad är detta, ett levande pipdjursmiley Tja det var åtminstone vad Bäzta tycktes undra då Cornelia hade sina små stolta läten över att hon lyckades stå och hålla sig i soffbordet samtidigt som hon böjde och sträckte på knäna! Vid ett tillfälle i soffan satt C med öppen mun och fick riktiga tungkyssar av Bäztasmiley Tyvärr hann hon stänga mun innan jag fick kort taget. Hade ju fullt upp att kolla så det inte blev något tokigt. Valptänder är sylvassa men lilla grynet var SÅ försiktig med Corneliasmiley. Jag har uppdaterat fotoalbumet Bäztas första tid så nu är det bara att gå in och ta er en titt.

Bäzta tyckte i alla fall att det var oerhört spännande. Hon hade INTE tid att äta, som varit ganska hungrig ändå innan. Sen har hon sovit och drömt i soffan och jag har inte sett dess like på henne sen hon kom. Det ryckte i tassar och hon var ute och sprang så det stod härliga till och nosen ryckte också. Hon var nog ute och busade med Cornelia tror jagsmiley. Cornelia å sin sida var rätt förgrymmad för att Bäzta somnade ifrån henne så fort, hon hade ju precis vaknat! Men oj vad Bäzta nosade av överallt vart C krupit. Tobbe visste precis var hon varit bara genom att kolla Bäztas framfart. Sen var det lite jobbigt att varit så mycket hundvalp och så lite piraya så Tobbe fick sig en match medan jag lagade middag. NU snarkar hon igen. Får se om har tid att äta senare. Må gott!