Idag blir lilla fröken 9 veckor, men var lugna, kommer inte att gratulera varje veckasmiley, men denna har gått så FORT! Vägde lilla fröken igår morse och hon vägde då 5 kg.

Inatt har vi faktiskt sovit hela natten hela flocken. Vi somnade väl runt midnatt nattugglor som vi är. Sen kl 5.57 var det en dam som gick upp. När jag ser mig om är det varken pöl eller högsmiley. Rastning ute sen frukost. Sen somnade vi om igen och vaknade 10.15smiley. Mat igen sa Bäzta!

Jag har skickat in min deklaration idag också. Alltid lika skönt när man har gjort det i god tid. Och vad det är smidigt att inte behöva lämna in den i stan, även om det är en trevlig utflykt i sig. Men den kan man ju göra ändå, vilket vi såklart ska sen. Lilla fröken ska miljötränas. Det finns ett trevligt ställe vid Djurgårdsbron, där man får ha med hundar. Vi har varit där tidigare med Asta och Jojo och Leya. Leya skötte sig exemplariskt och Asta tja, hon skötte sig väl klart hon också, men hon var av uppfattningen att det var hennes jobb att städa upp allt ätbart, ordningssam som hon var ellersmiley var det kanske matglad?

Jag har varit och handlat på Maxi idag vid en tid jag inte brukar handla eftersom Tobbe skulle iväg på 2×40 års fest. Vi skulle varit med men det är off lokal och svårt att få ta med hund in så då stannade vi hemma. Lite tufft kanske med fest också vid nio veckors ålder. Nå, alltså fick jag handla innan Tobbe åkte, runt lunch. JESUS vad folk är dåliga på att handla. De går runt som yra höns och tycks inte ha nåt planerat allssmiley. Sen kommer jag som en radiostyrd ferrari mellan hyllorna med vagnen. Körde faktiskt på en idag. Hon trängde sig förbi snabbt framför och la i bromsen, såsade sig fram som att hon hade handbroms i skorna. Ska man köra om mig med kundvagn får man nog ha styrfart i alla fallsmiley Väl ute i bilen hade det, trots att jag har lista och, som ni förstår inte handlar i snigelfart, ändå tagit 45 minuter knappt. Och det var ingen kö i kassan ens. Jag ska handla sent fortsättningsvis också, det brukar gå snabbt och man slipper kryssa mellan alla barnfamiljer som har tre vagnar i en familj. En till mamma och pappa ihop och var sin till barnen som SÅKLART ska ha egna vagnar….