Imorse vaknade jag 06.20 och konstaterade att jag fått sova hela natten. TJOHOsmiley! Fast det hade inte Bäzta gjort för Tobbe hade glömt att sätta för gallret till hallen på övervåningen så lilla fröken hade helt sonika travat ut i hallen och kissat och bajsat utan att väcka osssmiley. Och tidningspapperen är inte till för sånt, utan de ska man strimlasmiley. När vi åt frukost vid kvart i sju skulle hon sova och vi hade glömt sängen på övervåningen. Ta bort taket på kattburen bad jag Tobbe, så kan hon sova i den nu. HON FICK INTE PLATSsmiley!! I lördags fick det plats 2 rottisvalpar i den fast det var trångt såklart. Och då äter hon inte ens hela sin ranson. Är det blomstra i Mera Dogs hundfoder ellersmiley?

Sen har vi städat. Bäzta är som alltid en pålitlig arbetskamrat och hjälper till att sopa golvet. Idag har hon även gett mig ett tandtag när jag skulle skaka mattorsmiley. Detta hade jag tagit kort på med mobilen trodde jag. Det visade sig att den var i filmläge vilket inte kunde ordnas. NÅ, jag lär nog få städa fler gånger…Dammsugaren är fortfarande läskig men hon närmar sig lite varje gång.

Vid 11-tiden fick vi besök av syskonbarnen, Alexandra 16 och Jacob 14. Det var kul tyckte vismiley, blir tyvärr inte så ofta eftersom de bor i Kalmar. Nu är de hos pappa som skulle jobba i eftermiddag så då var de här ett par timmarsmiley. Är ju stora nog att åka buss själva.

Nu ska jag göra som Bäzta, ta en tupplur!