…in och byter ut min hund på nätterna, mot en Pirayasmiley!Men jag har lärt mig hur jag ska byta tillbaka henne obemärktsmiley.Lilla fröken har tidigare fått för sig att vakna runt halv fyra för att kissa, och sen strax efter ska hon bajsa. Det går liksom inte att göra det när hon ändå är ute. Hon förvandlas alltså till Piraya med klappande käftar och dödar allt som kommer i hennes väg. Har nu tränat passivitet på nätterna efter rastning. Det funkar att lägga henne i knäet med ena handen på hennes bröskorg och bara sitta helt tyst. När tänderna slutat slå eller minskat så strykes hon med fördel lätt över huvudet. Inom 10 min från pirayastadiet har hon lugnat sig och väldigt tvärt somnar honsmiley, skönt min ljuva valp kom tillbaka. Jag har dock inte så lätt att somna om när jag väl vaknat så när jag väl fått henne att varva ner så är jag klarvaken, tills det är dags igen att gå utsmiley. Inatt har dock hennes säng hamnat ifrån min några cm så jag märkte inte att hon gick upp förrän hon kommer travande och jag känner en icke angenäm doftsmiley Tobbe hade vaknat först och tagit ut henne då, fixat iordning åt mig efter henne så jag behövde bara förvandla henne från piraya till valp. Varpå jag inte låg vaken hela natten utan ca en timma kanske. Tack! Han somnar däremot om direktsmiley, vilket är tur eftersom han ju ska upp och jobba.

Idag var det tufft att få ut Bäzta. Hon blev kall om tassarnasmiley, och det var blött av dagg. Usch, inget väder för en prinsessa. Nu ligger hon och snusar och jag ska ta med mig en kopp kaffe av och avnjuta i solen. Fast det är bara 10 grader varmt.

Även om jag fått sova mer så är jag ändå trött. Tur man inte har småbarn också, hu de växer ju så sakta innan man har nån nytta av demsmiley. Må gott

Ja, idag har jag pratat med Ullis om vår lilla träning. Man får tydligen inte börja tävla förrän de är närmare året i alla fall. Typiskt! Vi som är så flitigasmiley. Först spåret och våra små inkallningar, där har vi lite att jobba på med ingångarnasmiley. Appporteringen sköter hon bra, idag fick jag en köksstol. Snacka om tungapport! Nu ikväll har vi haft platsliggning med skott. Ja, i vårt fall består det av en valp snarkande i soffan medan vi tittar på Bondfilmsmiley. Man ska inte göra nån grej av detta med skott har jag fått lära mig!Nu har lilla fröken varit ute, men vägrade kissa. Kalltsmiley. Godnatt där ute, och tänk på att leva ert eget liv för. Godnatt!