smiley Äntligen kom påskafton! Första dygnet hemma var hon rätt försiktig av sig. Vi har avslöjat Ulrika. Hon äter nog mer godis än mat, för skärbrädan var läskig, när Tobbe skar löksmiley. Inatt sov hon från midnatt till 05.15 ca, då hon krafsade för att komma upp till mig i sängen. Ut och kissa tänkte jag och gick mot hallen och blev blöt om fotensmiley. Nå, väl ute så kom det en bajsklutt och sen in och sova vidare. Vaknade av tystnad. Hm hon ligger i sin bädd vaken och plirar mot mig. Kl var 09.30smiley. Presenter har hon fått av Leya och Jojo samt av brorsan som var här i går kväll. Ta gärna en titt i albumet, ett par nya bilder. Ikväll ska jag lägga in film på hennes första spår, som hon fick idag vid 14 tiden. Nu ska vi människor äta lunch.

Nu är klockan sent. Det gick inte att lägga in videon i fotoalbum som jag trodde. I eftermiddags var Cilla förbi med jättefint halsband. Ska lägga in tel nr för så smått kan jag inte skriva.

Jag vill å Bäztas vägnar tacka alla för de fina presenter hon fått, av släkt och vänner. TACK! Och Godnatt!