Har legat idag, och igår. Matt som en urlakad sill. Piggnade till i attacker om 30 min för att sen åter inta platt fall. I en pigg attack var jag ute på staket inspektion. På utsidan plockade jag upp lite skräp och slängde i tunnan.
-Varför har du inte sagt nåt? undrar Tobbe
-Vaddå? Tittar framför mig, mellan oss på marken. Där låg råttfällan upp och ner med Råttan i. BLÄ. Alltså levande är de rätt söta, men inte i fälla, USCH! Kom då att tänka på är jag såg Chilra förra året stå och bolla med nåt som vid närmare besiktning var en råtta. Då var jag jätteglad att ordet “loss” var befäst och hennes fantastiska förighetsmiley. In med henne och Tobbe fick ta och slänga Råttan smiley. Hon gjorde skäl för rasens namn Cat….tledogsmileysmiley. Det kanske hon gör fortfarande, hos Joel, jag har inte en aning.

Nu mår jag URK igen, tänker försöka få i mig en kopp te.