smileysmileyVar precis inne på Lundells sida och såg att hans sommarkonsert var planerad. 23/7, kollade i almanackan YES! Äntligen har karln fattat när han ska lägga sina spelningar i Stockholmsmiley, när vår förskola är stängd och jag alltså har SEMESTER. Det bästa som finns är en spelning i ljummet ösregn.(.inte så många fyllungar där utan mestadels riktiga fansensmiley.) Annars vinglar folk och väller sig, tränger sig fram ihärdigt vrålande öppna landskap för det är den enda låt de kansmiley De är jobbiga!

Den härliga konserten avslutas med en barfotapromenad genom stan. DÅ är det härlig SOMMAR!

Idag gick jag hem strax innan lunch. Började inte förrän 10 och kände mig pigg tills jag kom med bilen i ektorpsrondellen där jag började må illa. Jag körde INTE runt den flera varvsmiley som nån kanske tror, utan ett halvt varv. Sen vart jag sänkt. Fick höra att ett av barnen vart hemma. Frågade lillebror om hur det var med syskonet. Sjuk-kräkan! In och tog ett gäng vitpepparkorn. Illamåendet gick inte över så jag åkte hem och la mig. Nu klarade jag mig från detta, brukar funka med peppar när man tar den i tid. Trodde det var för sent eftersom jag redan mådde illa men det hjälpte nog ändå. Hade jag stannat kvar och ätit så vet man ju i och för sig inte. Fick behålla mig lunch hemma som jag åt efter att ha sovit en timma. Låg däckad i matthet till 15 när jag gick upp till soffan istället.smiley nu ska jag lägga mig en stund till känner jag. Suck. Hade inte råd att vara sjuk.

Hej igen. Hade skrivit LÅNGT om kvällens match. Det försvann. Surt. Kontentan var i alla fall att jag är deprimerad efter att Färjestad besegrat HV71 och därmed tagit SM GULD. Besvikelsen kom pga att domaren dömde bort viktigt mål som kunnat ge förlängning. Han tittade inte ens i målkameran utan dömde bort det rakt av. Har gjort många konstigheter i dag, till båda lagens för/nackdelar. Hur som helst så

GRATTIS till SM guldetsmileysmileysmiley Jag håller ju på HV71 såklart, Oskarshamnare som jag är i hjärtat, men Färjestad är på min 3 “Hejjaplats” så det var ju rätt ok i alla fallsmiley