Åh, vad skönt väder det varit idagsmiley blir riktigt tokglad av det! Har suttit på bänken och lyssnat på barnen när de leker. Visste ni att det finns bananplantor här i Stockholm? Vi har det på förskolans gård i rabatterna vid jordgubbsplantorna. En oinvigd skulle kunna tro att det är bladen på nåt som ska bli tulpan eller så, fast det är ett bananträd fick jag vetasmiley.

Min lilla fröken Bäzta har varit ute och erövrat världen berättade Ulrika idag. En av hanarna hade beskurit hennes syréner på ett ovanligt sätt. Haha sa jag, och fick veta att han var ju inte ensam utan hade god hjälp av Bäztasmiley. Tänk. Knappt 8 veckor och redan fallenhet för trädgårdsarbete. Det bådar gott! Det var tydligen så att de även gillar krokusar. Tack Ulrika för att du ser till att börja trädgårdsmästarutbildningen tidigt! Nu behöver vi bara finslipa, dvs lära in att blommorna ska blomma över först och SEN beskärassmiley

Godnatt!