Idag hängdes tvätten ut på lina för första gången i årsmiley. Känns alltid lite friskare. Dagen har ägnats åt bland annat fixa i trädgården, fick låna betongblandare ikväll för att slippa blanda med spade i skottkärra. Tack… tja ni vet självasmiley. Vi har varit ute och gått vid kolonilotterna och jag har städat lite inne på förmiddagen medan Tobbe fixat med grindstolparna. Nästa omgång kan han alltså blanda i blandare.

Tro’t eller ej, men nu kan jag se mitt skrivbord igensmiley. Snart kommer det nog tyvärr att försvinna igen under deklarationspapper. Tänkte ha det klart innan lilla fröken Bäzta gör entre.

När vi promenerade lite i Östra Orminge var det en doft som slog emot oss, som också var premiär för året. GRILL! Kära familj, nu är det dags snart att fira Vahlborg. Här om ni villsmiley.

Gå i pension fick jag visst inte göra än. Har ju några år kvarsmiley men tänkte ta hjälp av Svenska Spel. VI VANN! 27 kronor…Rätt avis på min far som jobbade sista dagen i tisdags. Känns konstigt att vara avis, men det är ju inte åldern jag är avundssjuk på i och för sig…Nej då pappa. Jag tycker inte du är gammal….( hur ska jag klara mig ur dettasmileysmiley) Det blir dubbelts stryk om mamma läser också som redan är….ledigsmiley. Tur jag bor 42 mil från dem och att de nog inte läser här, Puh!

Godnatt!