Ja, att välja är svårt. Igår, tisdag var jag med Maud och Rune í Enköping för en ny titt. Idag var beige-Bubblan mer social än förra gången. Liten röd var det full fart på idag också. Bytte ut bild på förstasidan. Det hon har i munnen är alltså en syskonsvanssmiley. Lite mer piraya över henne idag, men fortfarande lek. Det vart tumult med några stycken men då tyckte hon på att nja, nu gick det för vilt till, och sen hittade hon på nåt annatsmiley. Mitt i allt lägger hon sig för att sova, trots att alla brottas runt henne. Tittar bara upp undrande om hon kan få sova lite kanske? Gula var än mer i gasen och skulle minsann ha fart på alla. Sova? NÄ! Som det ser ut så blir det alltså liten röd hit till Nacka, det är nog hon som är Bäzta. Har bett Ullis säga till om det är så att hon skulle förvandlas till ett rabiat monster men annars blir det hon! Godnatt!