smiley Idag har jag hälsat på hos valparna! Nio små söta krabater. Ullis har tagit ut tre som hon tror skulle kunna passa bra till mig. Vad synd att jag inte har råd med alla tre! Som det var idag så tror jag att det är två av dem som vill flytta till Nacka. Sen får vi se, nästa gång har de kanske ändrat sig. Det som fick mig att välja ut dessa två var egentligen det att den tredje var mer intresserad av omvärlden än av mig som människa. Utan att vara osocial för det, hon var klart framme och morsade och så, det gjorde alla mer eller mindre. Men den tredje var mer tjenare, halloj. OJ vad var det därsmiley sen utforska hela huset och självklart vill jag ha en nyfiken valp, men för mig är flockkänslan viktig också. Sen fick jag fram en liten rosa krokodil, eller var hon piraya? Och en brun tror jag det var som somnade i knäet som en liten knubbsälsmiley. Liten röd vill nog att jag ska poppa upp mig så hon skulle göra några nya hål i mina öron i all kärvänlighetsmiley. Bilder kommer troligtvis in under morgondagen.

Ikväll har Tobbe och jag varit i stan på middag. Min pappa och Kerstin var uppe i Stockholm för att gå på trädgårdsmässan. Sen ikväll var vi alltså på restaurang med Kerstins syster Stina och hennes man Gunnar. Tack för en trevlig kväll och Extra TACK till pappasmileysmiley som bjöd mig och Tobbe.

Om jag hinner imorgon ska jag gå på Trädgårdsmässan. Vi fick rabattkupong av Kerstin, Tacksmiley, samt tips att det fanns en kupong i senaste Allt om Trädgård. Vad bra, då har vi ju varsin, Tobbe och jag!

Kom ihåg att ställa om klockorna. Godnatt!