Jag blir förundrad över det samhälle vi lever i. Jag har insett att jag just nu har väldigt många barn runt mig. JO, jag vet att jag jobbar på förskolasmiley men de barnen har åtminstone åldern inne för att vara egocentriska. Men när de passerat 35 i år men inte mognadsgrad då blir det lite jobbigt. Just nu mycket runt omkring mig och känner mig rätt trött på det mesta utom mina närmaste dvs Tobbesmiley och resten av familjensmiley samt mina vuxna vännersmiley, ni vet vilka ni är!Det kommer en dag när allt lugnar ner sig. Just nu ser jag mest fram emot påsk när vi får hem vår lilla Bäzta. Ska hälsa på henne i helgen. Pappa ringde ikväll, de är i Stockholm och vi ska försöka hinna träffas lördag kväll och ut och käka. Trevligt! Kanske hinner en sväng till trädgårsmässan på söndag! Äsch, ingen idé i vår. Det finns stor risk att det jag trycker ner, hämtar Bäzta tillbaka. Men vem vet, hon kanske blir min Bäzta trädgårsmästaresmiley Asta var ju enormt duktig på att skörda potatis. Att jag inte såg röken av dem ibland är en annan femma! Mitt lilla hjärta har nu bott hos änglarna i snart 3 månader. Jag hoppas att hon inte fått sällskap av Garp. Har inte varit och tittat på hans hemsída idag, har haft fullt sjå ändå, mycket plantid och skriva veckobrev. Får väl gå in och titta innan jag anfaller kudden. Godnatt! Kom ihåg att man kan ha barnasinnet kvar utan att vara barnsliga!Fyra-femåringar gör sig bäst när de är under 1,5 metersmiley!