Jahapp. Vaknar på morgonen och har nog åkt på nåt skräp. Två kollegor hemma från jobbet i fredags. Har inte tid, lust eller råd så det var bara att kliva upp. Igår var vi på Nacka BK och satt upp tävlingstavlan, paren är på vägsmiley. Sen åkte vi hem och började slå sönder grindstolparna. De har spruckit så det var bara att slå iväg. Försökte rädda både klinkerplattan med husnumret samt plattan på spanska om vad som händer om man objuden försöker ta sig in. Fick den av Per och Monica för flera år sen. Bilden har talat sitt tydliga språk men nu gick den tyvärr i bitar trots försiktighet smiley. Tobbe har åkt till Bygg-Ole för att kolla om vi måste gjuta nya stolpar eller kan putsa befintliga. Det var ju faktiskt inte så mycket trasigt när vi fått bort plattorna. Kanske räcker med puts? Själv har jag städat lite inne, sånt där tråkigt som ändå måste göras. När det ser solkigt ut. Och det ska jag faktiskt fortsätta med, vilade bara lite när jag kände att febern kom krypande.

Vi var i Södertälje på kvällen och firade Tobbes pappas sambor Birgit som fyllt 70 innan jul. Nä, vi är inte sena, hon ville ha det så! Tyvärr vart Tobbes syskonbarn sjuka så det blev bara vi. Det blev lite mat kvar, Italiensk buffé hade de beställt hem. Vi delade och fick doggybag. Tror det är dags för det innan jag fortsätter feja. Ha det bra därute och njut av solen som visst gått i moln nu ser jag…smiley